Vem är jag?

Hejsan!

Mitt namn är Jennie Olsson och jag är 26 år gammal. Ursprungligen kommer jag från Jönköping, men jag har bott i Oslo sedan Januari 2014. Det tog några år för mig innan jag kom fram till vad jag ville studera, något jag själv bara ser positivt på. Jag har tack vare det fått mycket erfarenheter från arbetslivet och har under den tiden också hunnit upptäcka stora delar av världen.

Jag har alltid vart intresserad av att tjäna mina egna pengar. Fram tills jag slutade gymnasiet och hade fått min första utbildning i Teknik/natur, hade jag minst ett jobb vid sidan av skolan. Detta gav mig möjligheten att som 19 åring packa min väska och ta flyget till Sydostasien. Jag reste tillsammans med en vännina och under 3 månader besökte vi länder som Indonesien, Singapore, Malaysia, Thailand och Kambodja. Väl hemma i Sverige igen hade jag fått mersmak och ville bara fortsätta att utmana mig själv. Jag önskade mig pengar i julklapp för att så kunna betala första hyran. Inte i Jönköping men i det jag kom fram till skulle bli min nästa destination, nämligen Oslo.

Här har min största utveckling skett. Jag har Testat på många olika jobb, allt från Kock till att jobba fyra år i barnehage. Idag jobbar jag som salgskonsulent i en bedrift som heter Alton&heim. Här säljer vi Dansk designade möbler och har stort fokus på kundservice. Detta jobb hittade jag efter att ha startat min Bachelorutbildning på Högskolan Kristiania.

Livet på högskolan är annorlunda. Jag ser mig själv mer som en person som helst av allt skal befinna sig ute i arbetslivet, men för att nå dit jag önskar så är detta den rätta vägen att gå. Jag började hösten 2018 på Markedsføring og salgsledelse. Jag känner att det är den rätta linjen för mig och jag ser fram emot att se vart jag hamnar när jag om 1,5 år får ta steget ut i arbetslivet igen. Nu är förväntningarna dock väldigt stora när jag får starta med mitt valfag Digital marknadsföring. Denna terminen ser jag verkligen fram emot. Att få lägga lite av det teoretiska åt sidan och arbeta lite mer praktiskt känns väldigt bra. Denna terminen ser jag verkligen fram emot. Att få lägga lite av det teoretiska åt sidan och arbeta lite mer praktiskt känns väldigt bra.

Här kommer ni se regelbundna uppdateringar om Digital marknadsföring. Jag är väldigt motiverad till att lära och ser därför kommentarer och annan typ av respons på det jag gör som värdefullt.

Ser fram emot att dela denna utveckling med er.

Vi hörs / Jennie

0